• Ghiozdanel plus pisicuta Alphonse, 3 ani+, Moulin Roty

  Pentru micile obiecte de necesitate imediata, copilasii vor putea folosi un ghiozdanel deosebit de catifelat si dragut, cu chipul pisicului gri Alphonse. Fie ca e vorba de un pachet de servetele sau sticluta de apa, de jucaria preferata, de o carticica sau prinzatoarele de par, ghiozdanelul este practic pentru orice plimbare relaxanta. Sau poate fi folosit prin casa, pentru joaca de-a scoala / de-a gradinita / de-a excursia. Plimbare placuta, fie ea reala sau in joaca!

  194.90 lei
 • Ghiozdanel plus pisicuta Lulu, 3 ani+, Moulin Roty

  Pentru micile obiecte de necesitate imediata, copilasii vor putea folosi un ghiozdanel deosebit de catifelat si dragut, cu chipul pisicutei galbene Lulu. Fie ca e vorba de un pachet de servetele sau sticluta de apa, de jucaria preferata, de o carticica sau prinzatoarele de par, ghiozdanelul este practic pentru orice plimbare relaxanta. Sau poate fi folosit prin casa, pentru joaca de-a scoala / de-a gradinita / de-a excursia. Plimbare placuta, fie ea reala sau in joaca!

  194.90 lei
 • Ghiozdanel plus vulpea Chaussette, 3 ani+, Moulin Roty

  Pentru micile obiecte de necesitate imediata, copilasii vor putea folosi un ghiozdanel deosebit de catifelat si dragut, cu chipul vulpitei istete Chausette. Fie ca e vorba de un pachet de servetele sau sticluta de apa, de jucaria preferata, de o carticica sau prinzatoarele de par, ghiozdanelul este practic pentru orice plimbare relaxanta. Sau poate fi folosit prin casa, pentru joaca de-a scoala / de-a gradinita / de-a excursia. Plimbare placuta, fie ea reala sau in joaca!

  194.90 lei
 • Ghiozdanel plus balena Josephine, 3 ani+, Moulin Roty

  Pentru micile obiecte de necesitate imediata, copilasii vor putea folosi un ghiozdanel deosebit de catifelat si dragut, cu chipul balenei albastre Josephine. Fie ca e vorba de un pachet de servetele sau sticluta de apa, de jucaria preferata, de o carticica sau prinzatoarele de par, ghiozdanelul este practic pentru orice plimbare relaxanta. Sau poate fi folosit prin casa, pentru joaca de-a scoala / de-a gradinita / de-a excursia. Plimbare placuta, fie ea reala sau in joaca!

  194.90 lei
 • Lanterna cu 10 diapozitive de proiectat povesti, Moulin Roty

  Moulin Roty este un binecunoscut brand in lumea copiilor, cu o experienta de peste 40 de ani. Intr-o atmosfera creativa si placuta, cei de la Moulin Roty creeaza o lume de poveste pentru cei mici. Descoperi-ti o modalitate originala de a spune povesti micutului dvs. cu aceasta lanterna cu povestii Le Jardin du Moulin; trei povesti despre natura: „Pasarile isi construiesc cuibul”, „Povestea omizilor” si „Cele 4 anotimpuri”. Usor de utilizat: introduceti un disc in lanterna, porniti lanterna si proiectati imaginile pe un perete sau pe tavan. Cu degetul, rotiti discul pentru a face imaginile sa apara una cate una in timp ce spuneti copilului dvs. povestea. Pe masura ce copilul tau creste, va putea spune povestea in timp ce ii va stimula imaginatia. Vine cu 3 mini carti ilustrate cu pasari, insecte si animale, astfel incat copilul dvs. sa invete sa le recunoasca.

  Dimensiuni: 17,5 x 7,5 cm.

  Material: PVC. Potrivit de la 4 ani.

  74.90 lei
 • Lanterna 24 diapozitive, Explorer, Moulin Roty

  Moulin Roty este un binecunoscut brand in lumea copiilor, cu o experienta de peste 40 de ani. Intr-o atmosfera creativa si placuta, cei de la Moulin Roty creeaza o lume de poveste pentru cei mici. Descoperi-ti o modalitate originala de a spune povesti micutului dvs. cu aceasta lanterna cu povesti Explorer despre natura: „Departe”, „In padure” si „Sub mare”. Usor de utilizat: introduceti un disc in lanterna, porniti lanterna si proiectati imaginile pe un perete sau pe tavan. Cu degetul, rotiti discul pentru a face imaginile sa apara una cate una in timp ce spuneti copilului dvs. povestea. Pe masura ce copilul tau creste, va putea spune povestea in timp ce ii va stimula imaginatia. Vine cu 3 mini carti ilustrate cu animale salbatice, astfel incat copilul sa le invete si sa le recunoasca. (text in engleza si in franceza)

  Dimensiuni: 17 x 18 cm.

  Materiale: PVC.

  Potrivit de la 4 ani.

  74.90 lei
 • Hotelul insectelor, joc educativ, Moulin Roty

  Moulin Roty este un binecunoscut brand in lumea copiilor, cu o experienta de peste 40 de ani. Intr-o atmosfera creativa si placuta, cei de la Moulin Roty creeaza o lume de poveste pentru cei mici. Hotelul insectelor, Le Jardin du Moulin, de la Moulin Roty este o casa mica din lemn masiv si tuburi de bambus care este casa perfecta pentru insectele benefice. Agatat intr-un loc ferit de vant contribuie la pastrarea ecosistemului.

  Dimensiuni 19cm x 13cm x 27cm

  94.90 lei
 • Jucarie plus bebe Fernand pisicuta gri mica, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Cu siguranta, mica pisica gri Fernand va deveni cel mai bun prieten de alint al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus bebe zornaitoare inel gri Alphonse, 0 ani+, Moulin Roty

  Pisicul Alphonse stie sa bucure micutii si prin sunet! Inelul zornaitor se poate agata la patut, carucior sau marsupiu, fiind mereu la indemana piticilor curiosi care se vor bucura sa-l asculte. Mai mult, labutele pisicului sunt gandite special pentru gingiutele sensibile ale bebeilor carora le cresc primii dintisori. Un motan cochet pentru un copil curios.

  94.90 lei
 • Jucarie plus bebe zornaitoare inel galben Lulu, 0 ani+, Moulin Roty

  Pisica Lulu stie sa bucure micutii si prin sunet! Inelul zornaitor se poate agata la patut, carucior sau marsupiu, fiind mereu la indemana piticilor curiosi care se vor bucura sa o asculte. Oricat ai agita-o, aceasta pisicuta nu va zgaria, ci va raspunde cu zornaieli dragute. O pisica simpatica pentru un copil curios.

  69.90 lei
 • Jucarie plus doudou Alphonse pisicuta gri, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica pisica gri Alphonse va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus doudou Lulu pisicuta galbena, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica pisica galbena Lulu va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus doudou Fernand pisicuta gri, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica pisica gri Fernand va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus bebe Lulu pisicuta galbena, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Cu siguranta, pisicuta galbena Lulu va deveni cel mai bun prieten de alint al bebelusului care o descopera.

  144.90 lei
 • Jucarie plus bebe Fernand pisicuta gri, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Cu siguranta, pisicuta gri Fernand va deveni cel mai bun prieten de alint al bebelusului care o descopera.

  144.90 lei
 • Jucarie plus muzicala Bufnita, 0 ani+, Moulin Roty

  Bebelusii sunt obisnuiti cu tot felul de sunete inca din burtica. Fie ca e vorba de bataile inimii mamei, de vocea taticului, de cantecele de alint pe care mamica incepe sa le exerseze sau poate de chicotelile fratilor mai maricei, bebe este inconjurat de la inceput de o varietate de sunete. Multor bebelusi le va placea sa auda o melodie linistitoare interpretata de maestra Bufnita, care nu se va supara sa primeasca si o imbratisare pufoasa. Pana la urma niciodata nu e clar cine e mai pufos, jucaria de plus sau bebe?

  144.90 lei
 • Jucarie plus doudou gasca Olga, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica gasca Olga va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus doudou vulpea Chaussette, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica vulpe Chausette va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  114.90 lei
 • Jucarie plus doudou Soricica Mimi roz, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica soricica roz va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei
 • Jucarie plus doudou ratusca Jeanne, 0 ani+, Moulin Roty

  Simturile se dezvolta extrem de mult in primele luni de viata, iar bebelusii au capacitatea minunata de a se bucura de viata cu toate simturile lor. Jucariile din plus Moulin Roty sunt deosebit de placute la atingere, cu texturi variate, in culori placut contrastante. Francezii au inventat conceptul de doudou, care semnifica o jucarie moale si catifelata din plus, pentru alintul si linistirea bebelusilor sau copiilor mici. Multi bebelusi pot dezvolta obiceiul de a adormi cu un astfel de doudou atunci cand parintele nu poate sta langa copil la adormire. Cu siguranta, mica ratusca Jeanne va deveni cel mai bun prieten de somnic al bebelusului care o descopera.

  99.90 lei

Meniu