Lanterna cu 24 diapozitive de proiectat povesti Les Moustaches, 4 ani+, Moulin Roty

64.90 lei

Stoc epuizat

Fiecare lanterna cu diapozitive are 3 rotite cu povesti diferite pe aceeasi tematica, fiecare rotita avand 8 cadre. Povestile Mustaciosilor pot fi spuse pe baza imaginilor dupa bunul plac al copiilor, care isi pot imagina diverse scenarii. Lanterna se poate regla in functie de distanta dintre aceasta si suprafata unde se proiecteaza, astfel incat se pot proiecta mici povesti individuale pe ecranul stins al unui calculator, sau povesti pentru toata familia pe un intreg perete, in camera intunecata. Cand copiii au doar nevoie de inspiratie, pot folosi diapozitivele pentru a-si insusi diverse decoruri sau scene pe care sa le poata reproduce prin desen. Cu multiple utilizari, lanterna cu diapozitive Moulin Roty e un joc educativ si foarte creativ care inlocuieste cu succes gadget-urile la care nu ar trebui sa aiba acces copiii prescolari.

COD PRODUS: KG-MLR666360 Categorii: ,

64.90 lei

Specificații

Informații suplimentare

Tip jucărie

Plată și Livrare

LIVRARE:
– Posta Romana – 10 lei oriunde in tara
– FanCourier / SameDay – 18 lei/10lei + 1 leu pentru fiecare kg suplimentar

In cazul in care localitatea dvs. nu este in aria de acoperire a serviciului de transport ales, kilometrul suplimentar va fi taxat cu 1 leu.
Va puteti calcula km exteriori cautand localitatea dvs in aria de acoperire Fan Courier.
Pentru pretul exact al transportului in astfel de situatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

PLATA:
– Ramburs – plata se face la sosirea comenzii, direct la curier (doar numerar).
– Online, prin card bancar – plata se face în momentul plasării comenzii, comanda pleacă imediat ce avem confirmarea plății online.
– Transfer bancar – comanda va fi expediată după confirmarea plății, datele pentru plata prin transfer bancar vor fi trimise împreună cu mail-ul pentru confirmarea de comandă.

Meniu

Lanterna cu 24 diapozitive de proiectat povesti Les Moustaches, 4 ani+, Moulin Roty

64.90 lei