Am luat fiinta din dorinta de a va face sa redescoperiti placerea daruirii cadoului ideal si astfel venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de optiuni. Ne dorim ca noi, cei de la Impressium sa va inlaturam grija si incertitudinea in care va aflati de fiecare data cand vine vorba despre cadouri. Colaboratoratorii nostri, mare parte dintre ei tineri cu viziuni si idei rupte din basmele copilariei dar adaptate la vremurile in care traim, creaza pentru dumneavoastra cadoul mult dorit, avand ca ingrediente de baza: pricepere si cunostinte in domeniu, dar mai ales iubire, emotie si caldura.

POVESTEA IMPRESSIUM

Viziune

Credem in redescoperirea placerii de a oferi un cadou si in impartasirea emotiei venita din dragoste.

Valori

Avem  la baza cateva valori ce ne stau piatra de temelie si de la care nu ne vom abate: calitatea produselor, grija pentru clientul nostru, inovatia, adaptabilitatea. Suntem mandri ca putem sa oferim astfel de valori, sa fim aproape de clientii nostri pentru a construi impreuna viitorul pe care ni-l dorim

Misiune

Sa devenim prima optiune a oricarui prieten aflat in comunitatea noastra si nu numai, dornic sa ofere un cadou din dragoste printr-o gama complexa de produse calitative si lucrate cu multa dragoste. Sa respectam si sa valorizam diversitatea si unicitatea. Sa alimentam creativitatea cu imaginatie si sa punem la loc de cinste bucuriile simple.

Lasa-ne sa te surprindem

Iti punem la dispozitie un scurt chestionar prin care tu sa ne spui cateva cuvinte despre persoana pentru care doresti sa cumperi cadoul, iar noi incercam sa te surprindem cu cele mai deosebite produse.

Alege tu cadourile dorite

Ai posibilitatea sa alegi singur cadourile pe care vrei sa le cumperi pentru persoanele tale dragi, dintr-o gama variata de produse pe care le si poti personaliza cu mesajele tale.

Meniu