1. Plata cu cardul bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata 
” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Plata prin ramburs:

Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid vor livra coletul la destinatie. In cazul Postei Romane in momentul in care se ridica coletul de la oficiul postal se achita si contravaloarea acestuia.

3. Plata prin transfer bancar:

Este metoda clasica de a efectua plati direct in contul bancar al expeditorului. Clientul trebuie sa aiba deschis un cont la orice Banca din Romania.

Acest tip de plata mai este agreat de Impressium.ro si in cazul unor comenzi mari pentru a achita un avans din valoarea totala a comenzii.

Se depune contravaloarea cumparaturilor in contul nostru, conform datelor de mai jos:

Divad International S.R.L.
CUI- 39079728
J23/1300/2018
RO89 INGB 0000 9999 0874 1531
Banca: ING

Nota: Comanda nu va fi procesata pana nu avem confirmarea ca ati facut plata in contul nostru.

Cu ajutorul acestei metode de plata veti putea trimiteti cadoul dorit persoanei dragi. Veti achita intreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile trimise.

Meniu