• Cort de joaca indian pentru copii, MamaMemo

  Cortul indian Tee-Pee mare MamaMemo este potrivit atat pentru utilizare in interior si exterior. Realizat dintr-un material impermeabil pe baza de celuloza, cortul poate fi refugiul ideal chiar si pe timp de ploaie. Intrarea poate fi inchisa cu scai (velcro), pentru evadarea copiilor in lumea povestilor. Pe partea opusa, cortul e prevazut cu o fereastra rotunda, prin care poate fi observata lumea exterioara. Este usor de asamblat cu ajutorul celor 4 stalpi de suport din fibra de sticla.

  Dimensiuni: Inaltime: 190 cm.

  Diametru: 140 cm.

  269.90 lei
 • Cort de joaca pentru copii roz, MamaMemo

  Cort de joaca pentru copii de la Mamamemo are aspect de mini castel medieval de poveste. Cortul este usor de montat, pliabil, se poate depozita cand joaca s-a incheiat. Realizat din panza impermeabila, acest cost este perfect pentru joaca in interiorul casei sau in curte. Parte de jos a cortului este din material mai solid care nu lasa umiditatea sa treaca.

  Dimensiune: inaltime 140 cm si diametru 104 cm.

  Culoare: roz.

  239.90 lei
 • Cort de joaca pentru copii albastru, MamaMemo

  Cort de joaca pentru copii de la Mamamemo are aspect de mini castel medieval de poveste. Cortul este usor de montat, pliabil, se poate depozita cand joaca s-a incheiat. Realizat din panza impermeabila, acest cost este perfect pentru joaca in interiorul casei sau in curte. Parte de jos a cortului este din material mai solid care nu lasa umiditatea sa treaca.

  Dimensiune: inaltime 140 cm si diametru 104 cm.

  Culoare: albastru.

  239.90 lei
 • Set constructie arhitectura Vario Massive Box 2 Vario Massive, 418 piese

  Set constructie arhitectura Vario Massive Box 2 Vario Massive, 418 piese
  Walachia produce jucarii traditionale si educationale din 1991, folosind numai lemn de fag si pin din padurile proprii ale Cehiei. Kiturile de constructie Walachia dezvolta creativitatea si dexteritatea copiilor, sitmuland gandirea logica, rabdarea, atentia. Fiind realizate din lemn masiv, piesele acestor seturi de constructie seamana mult bustenilor reali folositi in constructiile de lemn la scala naturala.
  Seturile Vario se pot asambla si dezasambla cu usurinta, fiind potrivite copiilor de la 5 ani. Piesele tip bustean au un diametru de 15mm, lungimi diferite si scobituri pentru conectarea si fixarea lor. Constructiile obtinute cu ajutorul seturilor Vario pot fi refacute ori de cate ori se doreste, sau se pot fixa permanent prin lipire.
  Numar de piese: 418

   Dimensiune cutie: 450 x 300 x 400 mm

   Greutate produs: 7.3 kg.

  1,059.90 lei
 • Aragaz de jucarie, din lemn, +3 ani, Masterkidz, pentru gradinite

  Setul de bucatarie Masterkidz poate fi personalizat dupa preferintele si nevoile fiecarei gradinite sau familii. Acest aragaz de jucarie din lemn este deosebit de frumos in simplitatea sa. Micutii bucatari in devenire isi vor exersa ideile culinare pe plita (cu 2 ochiuri + 1 gratar) sau in cuptor, folosind mai ales imaginatia si cateva ustensile si vase de bucatarie (fie dedicate jocului, fie confiscate din bucataria mamicii). Design-ul este unul simplu si de bun simt, linistitor pentru ochi, pentru a stimula atentia si concentrarea. Este un joc de rol ideal pentru momentele in care vrei sa te relaxezi singur(a) in bucatarie, fara ajutorul ucenicului preferat. Varsta recomandata: +3 ani. Dimensiuni: 40 x 42.5 x 52 cm.

  1,124.90 lei
 • Masina de spalat de jucarie, din lemn, +3 ani, Masterkidz, pentru gradinite

  Copiii se bucura mult cand pot fi de folos, mai ales daca asta implica scoaterea hainelor ude din masina de spalat (si imprastierea lor prin toata casa). Pentru zilele in care masina de spalat reala ia o pauza (mai rar cand sunt copii mici in casa), puiul tau poate exersa spalarea hainelor pe cont propriu. Va fi amuzant pentru Harnicutul sau Harnicuta sa adune hainutele papusii, ori cearsaful care i-a servit de cort in restul zilei, sa le puna in masina de spalat, apoi sa isi imagineze ca seteaza programul potrivit si-l porneste. Le va putea chiar explica papusilor sau ursuletilor de plus intreg procesul, pentru a invata si ele / ei. Varsta recomandata: +3 ani. Dimensiuni: 52 x 40 x 42.5 cm.

  974.90 lei
 • Bucatarie mica de jucarie, din lemn, +3 ani, Masterkidz, pentru gradinite

  Pentru cei mai mici bucatari, aceasta bucatarie mica de jucarie din lemn satisface toate nevoile si dorintele unui joc de rol culinar. Include un ochi de aragaz, chiuveta, cuptor si raft, precum si cateva ustensile si vase de bucatarie din lemn. Puiul tau va putea exersa bucataritul, dezvoltandu-si astfel simtul responsabilitatii si oferindu-ti, poate, un moment de respiro. Recomandam ajutorul copiilor in bucatarie oricand este posibil, insa pentru momentele in care timpul te preseaza, ori vrei sa te relaxezi pregatind prajitura preferata (poate pretentioasa la conditiile de realizare), e bine sa aiba si micul tau bucatar-ucenic un spatiu in care sa se desfasoare aproape de tine. Varsta recomandata: +3 ani. Dimensiuni: 48 x 47 x 30 cm.

  779.90 lei
 • Teatru papusi pentru hand-puppets si magazin de jucarie, 3 ani+, Fiesta

  Teatru papusi pentru hand-puppets si magazin de jucarie, 3 ani+, Fiesta
  Jocurile de rol sunt esentiale pentru dezvoltarea emotionala a copiilor, iar teatrul de papusi este atractiv pentru toti copiii. Fie ca folositi marionete textile Fiesta sau creati propriile voastre marionete din materiale reciclate, teatrul de papusi mare este scena perfecta pentru imaginatia copiilor nostri. Nu trebuie decat sa tragem cortina si incepe spectacolul exceptional. Lasati copiii sa exerseze liberi sceneta, sa improvizeze, chiar sa creeze noi povesti integral – le va dezvolta imaginatia si creativitatea! Iar cand marionetele obosesc, le putem pune deoparte pentru o tura de joaca de-a magazinul, gelateria, chioscul de limonada sau popcorn.

  Dimensiune: 53 x 117 cm.

  449.90 lei

Meniu